Özdemir'den Bakliyat ürünlerini bez torbada muhafaza edin, önerisi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 10:48, Güncelleme: 22.06.2020 - 10:48 3679+ kez okundu.
 

Özdemir'den Bakliyat ürünlerini bez torbada muhafaza edin, önerisi

Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir: - "Vatandaşlarımız koronavirüs sürecinde ihtiyaçlarının çok üzerinde bakliyat ürünleri aldılar ama korkmasınlar. Serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde bunları muhafaza ederlerse uzun dönem saklama ve kullanma imkanına kavuşurlar" Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde alınan ihtiyaç fazlası bakliyat ürünlerinin serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde muhafaza edilmesi halinde uzun süre kullanılabileceğini söyledi. Mersin Ticaret Borsası Başkanlığı görevini de yürüten Özdemir, yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bakliyata rağbet gösterildiğini belirtti. Özdemir, vatandaşların salgın sürecinin başlamasıyla haklı olarak ucuz, bereketli, ekonomik ve saklaması kolay bakliyat ürünlerini tercih ettiğini dile getirdi. Evlerinde ihtiyaç fazlası bakliyat ürünü bulunan vatandaşlara önerilerde bulunan Özdemir, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımız koronavirüs sürecinde ihtiyaçlarının çok üzerinde bakliyat ürünleri aldılar ama korkmasınlar. Serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde bunları muhafaza ederlerse uzun dönem saklama ve kullanma imkanına kavuşurlar. Zaten bakliyatın en büyük avantajı bu. Bir sürü besin değerinin ötesinde saklaması kolay ve uzun ömürlü."

Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir: - "Vatandaşlarımız koronavirüs sürecinde ihtiyaçlarının çok üzerinde bakliyat ürünleri aldılar ama korkmasınlar.

Serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde bunları muhafaza ederlerse uzun dönem saklama ve kullanma imkanına kavuşurlar"

Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde alınan ihtiyaç fazlası bakliyat ürünlerinin serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde muhafaza edilmesi halinde uzun süre kullanılabileceğini söyledi.



Mersin Ticaret Borsası Başkanlığı görevini de yürüten Özdemir, yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bakliyata rağbet gösterildiğini belirtti.



Özdemir, vatandaşların salgın sürecinin başlamasıyla haklı olarak ucuz, bereketli, ekonomik ve saklaması kolay bakliyat ürünlerini tercih ettiğini dile getirdi.



Evlerinde ihtiyaç fazlası bakliyat ürünü bulunan vatandaşlara önerilerde bulunan Özdemir, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımız koronavirüs sürecinde ihtiyaçlarının çok üzerinde bakliyat ürünleri aldılar ama korkmasınlar.



Serin ve rutubetsiz ortamda, bez torba içerisinde bunları muhafaza ederlerse uzun dönem saklama ve kullanma imkanına kavuşurlar.

Zaten bakliyatın en büyük avantajı bu. Bir sürü besin değerinin ötesinde saklaması kolay ve uzun ömürlü."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.