Yalvaç'ta bazı kamu kurumları öğle arası da hizmet verecek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 21:46, Güncelleme: 04.03.2020 - 21:46 4362+ kez okundu.
 

Yalvaç'ta bazı kamu kurumları öğle arası da hizmet verecek

Yalvaç'ta bazı kamu kurumları öğle arası da hizmet verecek ISPARTA (AA) - Yalvaç Kaymakamlığı, bazı kamu kurumlarının öğle arası da hizmet vereceğini bildirdi.Yalvaç Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, iş yoğunluğunun fazla olduğu Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Özel İdare Müdürlüğünde öğle tatili sırasında da nöbetçi personel bulundurulacak. Uygulama ile kamu kurumlarındaki işlemlerin aynı gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.Muhabir : Yılmaz UysalYayınlayan : Hüseyin Gazi Kaykı

Yalvaç'ta bazı kamu kurumları öğle arası da hizmet verecek

ISPARTA (AA) - Yalvaç Kaymakamlığı, bazı kamu kurumlarının öğle arası da hizmet vereceğini bildirdi.

Yalvaç Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, iş yoğunluğunun fazla olduğu Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Özel İdare Müdürlüğünde öğle tatili sırasında da nöbetçi personel bulundurulacak.

Uygulama ile kamu kurumlarındaki işlemlerin aynı gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Muhabir : Yılmaz Uysal
Yayınlayan : Hüseyin Gazi Kaykı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.