Antalya için sağanak uyarısı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 17:36, Güncelleme: 05.03.2020 - 17:36 3748+ kez okundu.
 

Antalya için sağanak uyarısı

Antalya için sağanak uyarısı ANKARA (AA) - Antalya'da gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Antalya merkez ile Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde 3 saat içerisinde gök gürültülü sağanak öngörülüyor.Antalya kıyı kesimlerinde de hortum oluşma riski bulunuyor.Vatandaşların ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda tedbirli olması bekleniyor.Muhabir : Mustafa ÇalkayaYayınlayan : Zübeyde Balcı

Antalya için sağanak uyarısı

ANKARA (AA) - Antalya'da gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Antalya merkez ile Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde 3 saat içerisinde gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Antalya kıyı kesimlerinde de hortum oluşma riski bulunuyor.

Vatandaşların ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda tedbirli olması bekleniyor.

Muhabir : Mustafa Çalkaya
Yayınlayan : Zübeyde Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.