Başkan Yılmaz, Yeni İmar Yolları İle Toroslar Gelişiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 17:08, Güncelleme: 04.03.2020 - 17:08 4147+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz, Yeni İmar Yolları İle Toroslar Gelişiyor

Toroslar Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Toroslar'da planlı kentleşmenin de önünü açıyor. Yeni imar yolları açarak  ulaşım ağını daha akıcı ve sağlıklı hale getiren belediye, bu kapsamda Korukent Mahallesi'nde yeni yol açım ve düzenleme çalışması yaptı. "Bölgemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "İlçemiz, vizyon projelerimizle gelişiyor. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Yeni yaşam alanlarında ve çiftçilerimizin tarım arazilerine ulaşımlarında kolaylık sağlamak için yeni yollar açıyoruz. İlçemize yeni yollar kazandırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesine de katkı sunmuş oluyoruz" şeklinde konuştu.

Toroslar Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Toroslar'da planlı kentleşmenin de önünü açıyor.

Yeni imar yolları açarak  ulaşım ağını daha akıcı ve sağlıklı hale getiren belediye, bu kapsamda Korukent Mahallesi'nde yeni yol açım ve düzenleme çalışması yaptı.

"Bölgemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "İlçemiz, vizyon projelerimizle gelişiyor.



Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Yeni yaşam alanlarında ve çiftçilerimizin tarım arazilerine ulaşımlarında kolaylık sağlamak için yeni yollar açıyoruz.



İlçemize yeni yollar kazandırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesine de katkı sunmuş oluyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.