Antalya Ticaret Borsasından Garnizon Komutanı Polat'a İdlib ziyareti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 16:32, Güncelleme: 02.03.2020 - 16:32 4281+ kez okundu.
 

Antalya Ticaret Borsasından Garnizon Komutanı Polat'a İdlib ziyareti

Antalya Ticaret Borsasından Garnizon Komutanı Polat'a İdlib ziyareti ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve beraberindeki heyet, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat'ı ziyaret etti. Borsa'dan yapılan açıklamaya göre, Çandır, ziyarette yaptığı konuşmada, Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla 81 ille eş zamanlı basın açıklaması yaptıklarını anımsattı. Her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade eden Çandır, "İdlib'de gerçekleşen hain saldırıya yönelik ortak tepkimizi gösterdik. Şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad, milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.Çandır, Polat'a şehit askerler için başsağlığı dileğinde bulundu. Polat da ziyaretten dolayı teşekkür etti. Türk milletinin ve devletinin güçlü olduğunu belirten Polat, "Kahraman Türk askeri verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmektedir. Devletini, milletini korumak için her zaman teyakkuzdadır. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum." dedi. Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Levent Kişi

Antalya Ticaret Borsasından Garnizon Komutanı Polat'a İdlib ziyareti

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve beraberindeki heyet, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat'ı ziyaret etti.

Borsa'dan yapılan açıklamaya göre, Çandır, ziyarette yaptığı konuşmada, Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla 81 ille eş zamanlı basın açıklaması yaptıklarını anımsattı.

Her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade eden Çandır, "İdlib'de gerçekleşen hain saldırıya yönelik ortak tepkimizi gösterdik. Şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad, milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Çandır, Polat'a şehit askerler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Polat da ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Türk milletinin ve devletinin güçlü olduğunu belirten Polat, "Kahraman Türk askeri verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmektedir. Devletini, milletini korumak için her zaman teyakkuzdadır. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum." dedi.


Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.