Erdemli Belediyesinden eklem rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yürüyüş yolu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 13:22, Güncelleme: 22.06.2020 - 13:22 3143+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesinden eklem rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yürüyüş yolu

Erdemli Belediyesinden eklem rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yürüyüş yolu MERSİN (AA) - Erdemli Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen sahil düzenlemesi çalışmaları kapsamında eklem rahatsızlıkları olan vatandaşlar için yürüyüş yolu yapıldığı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi ile İlçe Jandarma Komutanlığı arasında yapımı devam eden 1 kilometre uzunluğunda 5 metre eninde ve 2 farklı banttaki yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla birlikte eklem rahatsızlığı çeken vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi. Eklem rahatsızlığı olan vatandaşların sentetik çim üzerine serilen kum sayesinde konforlu ve rahat bir yürüyüş yapacakları kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, insanların nefes alabileceği alanları vatandaşların kullanımına sunduklarını belirttiTollu, 3,5 dönümlük alanda yaptıkları peyzaj düzelmesi içinde vatandaşların kullanacağı yürüyüş, bisiklet, koşu yolları, yeme içme alanları, spor merkezleri ve plajlar yaptıklarını kaydetti.Çalışmalar kapsamında ayrıca eklem problemi olan vatandaşları da düşündüklerini ifade eden Tollu, onlar için de rahat yürüyebilecekleri yürüyüş yolları yaptıklarını aktardı.Muhabir : Derviş ÇömezYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Erdemli Belediyesinden eklem rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yürüyüş yolu

MERSİN (AA) - Erdemli Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen sahil düzenlemesi çalışmaları kapsamında eklem rahatsızlıkları olan vatandaşlar için yürüyüş yolu yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi ile İlçe Jandarma Komutanlığı arasında yapımı devam eden 1 kilometre uzunluğunda 5 metre eninde ve 2 farklı banttaki yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla birlikte eklem rahatsızlığı çeken vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Eklem rahatsızlığı olan vatandaşların sentetik çim üzerine serilen kum sayesinde konforlu ve rahat bir yürüyüş yapacakları kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, insanların nefes alabileceği alanları vatandaşların kullanımına sunduklarını belirtti

Tollu, 3,5 dönümlük alanda yaptıkları peyzaj düzelmesi içinde vatandaşların kullanacağı yürüyüş, bisiklet, koşu yolları, yeme içme alanları, spor merkezleri ve plajlar yaptıklarını kaydetti.

Çalışmalar kapsamında ayrıca eklem problemi olan vatandaşları da düşündüklerini ifade eden Tollu, onlar için de rahat yürüyebilecekleri yürüyüş yolları yaptıklarını aktardı.

Muhabir : Derviş Çömez
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.