Yenişehir Belediyesi Maske Dağıtımını Sürdürüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 16:21, Güncelleme: 22.06.2020 - 16:21 2863+ kez okundu.
 

Yenişehir Belediyesi Maske Dağıtımını Sürdürüyor

Korona virüs salgını sürecinde maske temin etmekte zorluk yaşayan vatandaşlara on binlerce maskeyi ücretsiz dağıtan Yenişehir Belediyesi, normalleşme sürecinde de maske dağıtımını sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin en yoğun bölgelerine stant kurarak, vatandaşlara maske dağıtmaya devam ediyor.  Maske, korona virüsle (Covid-19) mücadelede toplum sağlığı için en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında geliyor.   Uzmanlar Covid-19’dan korunmak için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini ısrarla vurguluyor. Yenişehir Belediyesi de vatandaşların sağlığını korumak için pandemi sürecinde maske ve hijyen malzemesi dağıtma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.   Kırsal mahallelerde, semt pazarları ve aile sağlığı merkezlerinin girişlerinde maske dağıtan Yenişehir Belediyesi, esnaflara ve talep eden vatandaşlara da maske desteğinde bulunuyor.  Başkan Özyiğit, “Virüsü topyekûn mücadele ile yenebiliriz” Korona virüs salgını nedeniyle ihtiyaç duyulduğu sürece maske ve dezenfektan gibi hijyen malzemeleri dağıtmaya devam edeceklerini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, normalleşme sürecinde de kimsenin rehavete kapılmaması gerektiğini vurguladı. Başkan Özyiğit, “Pandemi ile mücadelemizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da kurallara dikkat etmelerini rica ediyoruz. Virüsü topyekûn mücadele ile yenebiliriz.” dedi.
Korona virüs salgını sürecinde maske temin etmekte zorluk yaşayan vatandaşlara on binlerce maskeyi ücretsiz dağıtan Yenişehir Belediyesi, normalleşme sürecinde de maske dağıtımını sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin en yoğun bölgelerine stant kurarak, vatandaşlara maske dağıtmaya devam ediyor. 

Maske, korona virüsle (Covid-19) mücadelede toplum sağlığı için en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında geliyor.  



Uzmanlar Covid-19’dan korunmak için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini ısrarla vurguluyor.

Yenişehir Belediyesi de vatandaşların sağlığını korumak için pandemi sürecinde maske ve hijyen malzemesi dağıtma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  

Kırsal mahallelerde, semt pazarları ve aile sağlığı merkezlerinin girişlerinde maske dağıtan Yenişehir Belediyesi, esnaflara ve talep eden vatandaşlara da maske desteğinde bulunuyor. 



Başkan Özyiğit, “Virüsü topyekûn mücadele ile yenebiliriz”

Korona virüs salgını nedeniyle ihtiyaç duyulduğu sürece maske ve dezenfektan gibi hijyen malzemeleri dağıtmaya devam edeceklerini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, normalleşme sürecinde de kimsenin rehavete kapılmaması gerektiğini vurguladı.

Başkan Özyiğit, “Pandemi ile mücadelemizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da kurallara dikkat etmelerini rica ediyoruz. Virüsü topyekûn mücadele ile yenebiliriz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.