Alanya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 15:36, Güncelleme: 03.03.2020 - 15:36 3662+ kez okundu.
 

Alanya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Alanya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı ANTALYA (AA) - Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüphelinden biri tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında O.H. ve H.A. Güllerpınarı Mahallesi'nde durduruldu.Şüpheli O.H'nin üstünde 77, ikametinde yapılan aramada ise 6 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan O.H. ve H.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.A, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı, O.H. ise sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Muhabir : Mustafa KurtYayınlayan : Levent Kişi

Alanya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

ANTALYA (AA) - Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüphelinden biri tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında O.H. ve H.A. Güllerpınarı Mahallesi'nde durduruldu.

Şüpheli O.H'nin üstünde 77, ikametinde yapılan aramada ise 6 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan O.H. ve H.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden H.A, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı, O.H. ise sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Muhabir : Mustafa Kurt
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.