Alanya'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 18.06.2020 - 14:46 2287+ kez okundu.
 

Alanya'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Alanya'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı ANTALYA (AA) - Alanya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Türkler Mahallesi'ndeki ev ve bahçesinde uyuşturucu imal ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan H.D. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı Alanya ilçesinde dün jandarma ekiplerince şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpek "Elyaf" ile yapılan aramada 4 kilo kubar esrar, 152 kök Hint keneviri, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirilmişti.Muhabir : Mustafa KurtYayınlayan : Levent Kişi

Alanya'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Alanya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Türkler Mahallesi'ndeki ev ve bahçesinde uyuşturucu imal ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan H.D. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı

Alanya ilçesinde dün jandarma ekiplerince şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpek "Elyaf" ile yapılan aramada 4 kilo kubar esrar, 152 kök Hint keneviri, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirilmişti.

Muhabir : Mustafa Kurt
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.