Mersin Barosu'ndan madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 15:26, Güncelleme: 04.03.2020 - 15:26 3965+ kez okundu.
 

Mersin Barosu'ndan madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi

Mersin Barosu'ndan madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi MERSİN (AA) - Mersin Barosu avukatları, Tarsus'ta madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi verdi.Mersin Barosundan yapılan açıklamaya göre, Tarsus Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimde, avukatlar, Tarsus Belediyesi personeline, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına, esnafa, Tarsus Ulaşım AŞ ile Tarsus Kamyoncular Kooperatifi üyelerine hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgi verdi. Barosu üyesi avukat Türkan Özüm Öz ve Yasemin Cingöz tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin cezai yaptırımları da anlatıldı.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : İbrahim Erikan

Mersin Barosu'ndan madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi

MERSİN (AA) - Mersin Barosu avukatları, Tarsus'ta madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi verdi.

Mersin Barosundan yapılan açıklamaya göre, Tarsus Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimde, avukatlar, Tarsus Belediyesi personeline, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına, esnafa, Tarsus Ulaşım AŞ ile Tarsus Kamyoncular Kooperatifi üyelerine hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgi verdi.

Barosu üyesi avukat Türkan Özüm Öz ve Yasemin Cingöz tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin cezai yaptırımları da anlatıldı.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.