Düziçi'nde kitap okuma etkinliği düzenlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 10:18, Güncelleme: 06.03.2020 - 10:18 3998+ kez okundu.
 

Düziçi'nde kitap okuma etkinliği düzenlendi

Düziçi'nde kitap okuma etkinliği düzenlendi OSMANİYE (AA) - Düziçi ilçesinde İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Atatürk ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar bir saat boyunca kitap okudu. Kitap okuma etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şerafettin Çiloğulları, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhabir : Ersin ŞimşekYayınlayan : İsmihan Özgüven

Düziçi'nde kitap okuma etkinliği düzenlendi

OSMANİYE (AA) - Düziçi ilçesinde İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Atatürk ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar bir saat boyunca kitap okudu.

Kitap okuma etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şerafettin Çiloğulları, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Muhabir : Ersin Şimşek
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.