Avustralya merkezli kuruluştan Suriyelilere sıcak yemek hizmeti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 15:52, Güncelleme: 26.02.2020 - 15:52 2816+ kez okundu.
 

Avustralya merkezli kuruluştan Suriyelilere sıcak yemek hizmeti

Avustralya merkezli kuruluştan Suriyelilere sıcak yemek hizmeti HATAY (AA) - Merkezi Avustralya'da bulunan yardım kuruluşu "Merciful Group" tarafından ihtiyaç sahibi Suriyelilere sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Dernek yöneticisi Eyad Abu Arga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İdlib'den Türkiye sınırına göç eden Suriyelilere yardım ulaştırdıklarını belirtti. Yardım çalışmalarını Hatay Yardımlaşma Derneği ile yürüttüklerini aktaran Arga, "Günlük bin Suriyeli kardeşimize Kırıkhan'daki aşevinde yemeklerimizi paketleyip gönderiyoruz. Oradaki kardeşlerimiz çok zor durumdalar. Bizler de Avustralyalı Müslümanlar olarak kış aylarında onların yanında olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.Arga, bölgede zor durumdaki Suriyelilere yardımların devam edeceğini kaydetti.Muhabir : Hüseyin YıldızYayınlayan : Ahmet Kayır

Avustralya merkezli kuruluştan Suriyelilere sıcak yemek hizmeti

HATAY (AA) - Merkezi Avustralya'da bulunan yardım kuruluşu "Merciful Group" tarafından ihtiyaç sahibi Suriyelilere sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

Dernek yöneticisi Eyad Abu Arga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İdlib'den Türkiye sınırına göç eden Suriyelilere yardım ulaştırdıklarını belirtti.

Yardım çalışmalarını Hatay Yardımlaşma Derneği ile yürüttüklerini aktaran Arga, "Günlük bin Suriyeli kardeşimize Kırıkhan'daki aşevinde yemeklerimizi paketleyip gönderiyoruz. Oradaki kardeşlerimiz çok zor durumdalar. Bizler de Avustralyalı Müslümanlar olarak kış aylarında onların yanında olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Arga, bölgede zor durumdaki Suriyelilere yardımların devam edeceğini kaydetti.


Muhabir : Hüseyin Yıldız
Yayınlayan : Ahmet Kayır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.