Mersin ve Hatay'da Kovid-19 tedbirleri uygulanıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 16:42, Güncelleme: 17.06.2020 - 16:42 3361+ kez okundu.
 

Mersin ve Hatay'da Kovid-19 tedbirleri uygulanıyor

Mersin ve Hatay'da Kovid-19 tedbirleri uygulanıyor MERSİN (AA) - Mersin ve Hatay'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmasına devam ediliyor.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sağlık çalışanlarının konaklamaları için oluşturulan Macit Özcan Spor Kompleksi yerleşkesindeki 156 yataklı tesis hizmetini sürdürüyor.Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışanların temiz bir ortamda konaklamaları için tesisi her gün dezenfekte ediyor.Tek kişilik odalarda kalan sağlık çalışanlarının günlük 3 öğün yemek, çamaşır yıkama ve ütüleme gibi ihtiyaçları da ekipler tarafından karşılanıyor.- Hatay Antakya Belediyesi ekiplerinin şehir merkezindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor. Ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı, Tarihi Uzun Çarşı, balıkçılar çarşısı, Halep çarşısı ve ayakkabıcılar çarşısında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.Merkezdeki park ve yürüyüş yollarında temizlik yapan ekipler, otobüs durakları, tuvaletler ve bankamatikleri de dezenfekte etti.Muhabir : Sezgin Pancar,Erdal TürkoğluYayınlayan : İbrahim Erikan

Mersin ve Hatay'da Kovid-19 tedbirleri uygulanıyor

MERSİN (AA) - Mersin ve Hatay'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmasına devam ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sağlık çalışanlarının konaklamaları için oluşturulan Macit Özcan Spor Kompleksi yerleşkesindeki 156 yataklı tesis hizmetini sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışanların temiz bir ortamda konaklamaları için tesisi her gün dezenfekte ediyor.

Tek kişilik odalarda kalan sağlık çalışanlarının günlük 3 öğün yemek, çamaşır yıkama ve ütüleme gibi ihtiyaçları da ekipler tarafından karşılanıyor.

- Hatay

Antakya Belediyesi ekiplerinin şehir merkezindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.

Ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı, Tarihi Uzun Çarşı, balıkçılar çarşısı, Halep çarşısı ve ayakkabıcılar çarşısında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Merkezdeki park ve yürüyüş yollarında temizlik yapan ekipler, otobüs durakları, tuvaletler ve bankamatikleri de dezenfekte etti.

Muhabir : Sezgin Pancar,Erdal Türkoğlu
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.