Mersin'de 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 14:44, Güncelleme: 03.03.2020 - 14:44 3568+ kez okundu.
 

Mersin'de 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Mersin'de 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı MERSİN (AA) - Mersin'de hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçu"ndan 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunun M.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından M.Ç. yakalandı. M.Ç. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : Tolga Albay

Mersin'de 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

MERSİN (AA) - Mersin'de hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçu"ndan 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunun M.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından M.Ç. yakalandı.

M.Ç. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.



Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : Tolga Albay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.