Sorgun Mahallesinin Yolları Onarılıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 16:34, Güncelleme: 24.06.2020 - 16:34 3201+ kez okundu.
 

Sorgun Mahallesinin Yolları Onarılıyor

Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması gerçekleştirdi. Erdemli Belediyesi, ilçe de başlattığı yol bakım, onarım ve yapım faaliyetlerine hız verdi. Özellikle yaz aylarında turizm açısından önemli bir merkez olan ilçe de vatandaşların ulaşım noktasında bir sorun yaşamaması adına Belediye ekipleri seferber oldu. Eş zamanlı yol bakım faaliyetleri yürüten Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması yaptı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyerek, kalite standartlarına uygun çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Sorgun Mahallesinde yürütülen çalışmalara birçok adreste de çalışma yapıldığının altını çizen Başkan Tollu, ‘’Çalışmalarımızı en yeni teknolojileri kullanarak ve öncelik sıralamasına göre yapmanın gayreti içerisindeyiz’’ diye konuştu.  
Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi, ilçe de başlattığı yol bakım, onarım ve yapım faaliyetlerine hız verdi.

Özellikle yaz aylarında turizm açısından önemli bir merkez olan ilçe de vatandaşların ulaşım noktasında bir sorun yaşamaması adına Belediye ekipleri seferber oldu.



Eş zamanlı yol bakım faaliyetleri yürüten Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kavaklar mevkiinde malzemeli bakım çalışması yaptı.



Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyerek, kalite standartlarına uygun çalışmalar gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı.



Sorgun Mahallesinde yürütülen çalışmalara birçok adreste de çalışma yapıldığının altını çizen Başkan Tollu, ‘’Çalışmalarımızı en yeni teknolojileri kullanarak ve öncelik sıralamasına göre yapmanın gayreti içerisindeyiz’’ diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.