Kahramanmaraş'ta maske takmayan 24 kişiye para cezası uygulandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 18:28, Güncelleme: 24.06.2020 - 18:28 3586+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta maske takmayan 24 kişiye para cezası uygulandı

Kahramanmaraş'ta maske takmayan 24 kişiye para cezası uygulandı KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, maske takmayan ve maskesini çene altında tutan 24 kişiye, 21 bin 600 lira para cezası verildi.İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 16 Mayıs'ta alınan kararla kent merkezinde maske takmak zorunlu hale getirilmişti. Bu kapsamda polis ekiplerince Elbistan ilçesinde yapılan uygulamalarda, maske takmayan ve maskesi olup da çene altında tutan 24 kişiye, 21 bin 600 lira para cezası uygulandı. Muhabir : Ali ÖztürkYayınlayan : Hülya Gündüzalp

Kahramanmaraş'ta maske takmayan 24 kişiye para cezası uygulandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, maske takmayan ve maskesini çene altında tutan 24 kişiye, 21 bin 600 lira para cezası verildi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 16 Mayıs'ta alınan kararla kent merkezinde maske takmak zorunlu hale getirilmişti.

Bu kapsamda polis ekiplerince Elbistan ilçesinde yapılan uygulamalarda, maske takmayan ve maskesi olup da çene altında tutan 24 kişiye, 21 bin 600 lira para cezası uygulandı.


Muhabir : Ali Öztürk
Yayınlayan : Hülya Gündüzalp

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.