Osmaniye Valisi Yılmaz'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 11:28, Güncelleme: 23.06.2020 - 11:28 3300+ kez okundu.
 

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan şehit ailesine taziye ziyareti OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Yılmaz, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ile şehit Köse'nin Mevlana Mahallesindeki baba evini ziyaret etti.Köse'nin ailesine başsağlığı dileyen Yılmaz, devlet olarak şehit ailelerinin yanlarında olduğunu belirtti.Kur'an-ı Kerim'in okunduğu taziye evinde şehitler için dua edildi.Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : İsmihan Özgüven

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan şehit ailesine taziye ziyareti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Yılmaz, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ile şehit Köse'nin Mevlana Mahallesindeki baba evini ziyaret etti.

Köse'nin ailesine başsağlığı dileyen Yılmaz, devlet olarak şehit ailelerinin yanlarında olduğunu belirtti.

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu taziye evinde şehitler için dua edildi.

Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.