Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi Mersin'de parkta yaşatılacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 17:32, Güncelleme: 02.03.2020 - 17:32 2949+ kez okundu.
 

Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi Mersin'de parkta yaşatılacak

Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi Mersin'de parkta yaşatılacak MERSİN (AA) - Bilecik'te geçen sene uygulama noktasında bir aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi memleketi Mersin'de parka verilecek.Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 17 Kasım 2019 yılında Eskişehir-Bilecik kara yolunun Küplü mevkisindeki uygulama noktasında bir cipin çarpması sonucu şehit olan Kaya'nın isminin ilçede bir parka verilmesi talebinin belediyenin mart ayı meclis toplantısında gündeme geldiği ve oy birliğiyle kabul edildiği bildirildi.Karara göre şehidin ismi Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir parkta yaşatılacak.Açıklamada Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit'in görüşlerine de yer verildi.Özyiğit, İdlib'de şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa dileyerek, "Dileriz ki hiçbir askerimizin tırnağına taş değmesin. Ben başta şehit ailelerimiz olmak üzere bütün ulusumuza en derin taziyelerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı. Muhabir : Salim TaşYayınlayan : Sema Kaplan

Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi Mersin'de parkta yaşatılacak

MERSİN (AA) - Bilecik'te geçen sene uygulama noktasında bir aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mert Kaya'nın ismi memleketi Mersin'de parka verilecek.

Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 17 Kasım 2019 yılında Eskişehir-Bilecik kara yolunun Küplü mevkisindeki uygulama noktasında bir cipin çarpması sonucu şehit olan Kaya'nın isminin ilçede bir parka verilmesi talebinin belediyenin mart ayı meclis toplantısında gündeme geldiği ve oy birliğiyle kabul edildiği bildirildi.

Karara göre şehidin ismi Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir parkta yaşatılacak.

Açıklamada Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit'in görüşlerine de yer verildi.

Özyiğit, İdlib'de şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa dileyerek, "Dileriz ki hiçbir askerimizin tırnağına taş değmesin. Ben başta şehit ailelerimiz olmak üzere bütün ulusumuza en derin taziyelerimi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.


Muhabir : Salim Taş
Yayınlayan : Sema Kaplan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.