Mersin'de "çocuğa tokat davası" sanığının yargılanmasına devam edildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.03.2020 - 14:30 3317+ kez okundu.
 

Mersin'de "çocuğa tokat davası" sanığının yargılanmasına devam edildi

Mersin'de "çocuğa tokat davası" sanığının yargılanmasına devam edildi MERSİN (AA) - Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sitede çıkan tartışmada, 5 yaşındaki çocuğa tokat atıp, çocuğun ablası ve babasına şiddet uyguladığı öne sürülen tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi. Mersin 21. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya müşteki Suriye asıllı Ürdün vatandaşı T.K. (45) ile tarafların avukatları geldi. Tutuksuz sanık Nadir K. ile tokat atılan 5 yaşındaki A.K. ise duruşmaya katılmadı.Tanık olarak dinlenen A.K'nin teyzesi Monera Alokia, Nadir K'nin A.K'ye tokat attığını belirterek, "Nadir K, eşinin uyarmasının ardından yukarıda görüntüyü çeken A.K'nin ablasını gördü bu sırada eve taş attı." diye konuştu. Sanık avukatı ise Monera Alokia'nın taş atma konusunda avukat tarafından yönlendirildiğini, müştekilerle akraba oldukları için objektif beyanlarda bulunamayacağını öne sürerek, müvekkilinin beraatini istedi.Mahkeme hakimi, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.- Olayın geçmişi Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki sitede oynayan çocuklar arasında tartışma çıkmış, ailelerin müdahil olduğu tartışma sırasında aynı sitede oturan Nadir K'nin, 5 yaşındaki Suriye asıllı Ürdün vatandaşı A.K'ye tokat attığı görüntüler sosyal medyada yayılmıştı.Sanık hakkında çocuğun, ablası ve babasına yönelik davranışları nedeniyle "Mala zarar verme", "Basit yaralama" ve "Tehdit" suçlamalarıyla dava açılmış, Nadir K. hakkında ayrıca A.K'ye yönelik "Basit yaralama" suçundan da iddianame düzenlenmiş ve dosyalar birleştirilmişti. Hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istenen Nadir K, ilk duruşmada tahliye olmuştu.Muhabir : Mustafa Ünal UysalYayınlayan : Doğan Sarıtaş

Mersin'de "çocuğa tokat davası" sanığının yargılanmasına devam edildi

MERSİN (AA) - Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sitede çıkan tartışmada, 5 yaşındaki çocuğa tokat atıp, çocuğun ablası ve babasına şiddet uyguladığı öne sürülen tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi.

Mersin 21. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya müşteki Suriye asıllı Ürdün vatandaşı T.K. (45) ile tarafların avukatları geldi. Tutuksuz sanık Nadir K. ile tokat atılan 5 yaşındaki A.K. ise duruşmaya katılmadı.

Tanık olarak dinlenen A.K'nin teyzesi Monera Alokia, Nadir K'nin A.K'ye tokat attığını belirterek, "Nadir K, eşinin uyarmasının ardından yukarıda görüntüyü çeken A.K'nin ablasını gördü bu sırada eve taş attı." diye konuştu.

Sanık avukatı ise Monera Alokia'nın taş atma konusunda avukat tarafından yönlendirildiğini, müştekilerle akraba oldukları için objektif beyanlarda bulunamayacağını öne sürerek, müvekkilinin beraatini istedi.

Mahkeme hakimi, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

- Olayın geçmişi

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki sitede oynayan çocuklar arasında tartışma çıkmış, ailelerin müdahil olduğu tartışma sırasında aynı sitede oturan Nadir K'nin, 5 yaşındaki Suriye asıllı Ürdün vatandaşı A.K'ye tokat attığı görüntüler sosyal medyada yayılmıştı.

Sanık hakkında çocuğun, ablası ve babasına yönelik davranışları nedeniyle "Mala zarar verme", "Basit yaralama" ve "Tehdit" suçlamalarıyla dava açılmış, Nadir K. hakkında ayrıca A.K'ye yönelik "Basit yaralama" suçundan da iddianame düzenlenmiş ve dosyalar birleştirilmişti.

Hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istenen Nadir K, ilk duruşmada tahliye olmuştu.

Muhabir : Mustafa Ünal Uysal
Yayınlayan : Doğan Sarıtaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.