Sarıçam'da okullar üniversite sınavına hazır

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 16:52, Güncelleme: 25.06.2020 - 16:52 2643+ kez okundu.
 

Sarıçam'da okullar üniversite sınavına hazır

Sarıçam'da okullar üniversite sınavına hazır ADANA (AA) - Sarıçam Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde okulları dezenfekte etti.Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görülmeye başlamasından itibaren vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattıkları kapsamlı dezenfeksiyon çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.Hafta sonu yapılacak YKS öncesinde de öğrencilerin salgından etkilenmemesi için temizlik yapıldığını kaydeden Uludağ, "Gençlerimizin sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız." ifadesini kullandı.Muhabir : İsmihan ÖzgüvenYayınlayan : İbrahim Erikan

Sarıçam'da okullar üniversite sınavına hazır

ADANA (AA) - Sarıçam Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde okulları dezenfekte etti.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görülmeye başlamasından itibaren vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattıkları kapsamlı dezenfeksiyon çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Hafta sonu yapılacak YKS öncesinde de öğrencilerin salgından etkilenmemesi için temizlik yapıldığını kaydeden Uludağ, "Gençlerimizin sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız." ifadesini kullandı.

Muhabir : İsmihan Özgüven
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.