Mersin, Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na Ev Sahipliği Yapacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 13:43, Güncelleme: 02.03.2020 - 13:43 3398+ kez okundu.
 

Mersin, Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na Ev Sahipliği Yapacak

Mersin, 7-8 Mart’ta Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na 2. kez ev sahipliği yapacak. Etkinlik, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak. Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen ve dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası olarak adlandırılan Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası, Türkiye genelinde Mersin’in de aralarında yer aldığı 15 farklı şehirde düzenleniyor. 40’dan fazla ülkede yapılan turnuvanın Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Temmuz ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Finalleri’ne katılacak. Mersin, 7-8 Mart’ta Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na 2. kez ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda düzenlenen etkinlik, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak. Dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası Mersin’de Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen sokak futbolu turnuvası, dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası olarak adlandırılıyor. Özel formatıyla gol atan takımın rakip takımdan oyuncu çıkarması ile gerçekleşen maçlarda, 5 kişiden oluşan takımlar mücadele ediyor. Turnuvada, 16-25 yaş arası futbolculardan oluşan takımlar yarışıyor. Turnuva, Türkiye genelinde Mersin’in de aralarında yer aldığı 15 farklı şehirde düzenleniyor. Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Brezilya’ya gidecek 40’dan fazla ülkede yapılan turnuvanın Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Temmuz ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Finali’ne gidecek. Türkiye şampiyonu, Türkiye’yi temsil edecek ve Neymar Jr Enstitisü’ne karşı oynayacak. Turnuvanın Türkiye Finali, 29 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek. Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak.
Mersin, 7-8 Mart’ta Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na 2. kez ev sahipliği yapacak.

Etkinlik, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak.

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen ve dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası olarak adlandırılan Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası, Türkiye genelinde Mersin’in de aralarında yer aldığı 15 farklı şehirde düzenleniyor.



40’dan fazla ülkede yapılan turnuvanın Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Temmuz ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Finalleri’ne katılacak.

Mersin, 7-8 Mart’ta Red Bull Neymar Jr’s Five 2020 Futbol Turnuvası’na 2. kez ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda düzenlenen etkinlik, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak.

Dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası Mersin’de



Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen sokak futbolu turnuvası, dünyanın en büyük amatör futbol turnuvası olarak adlandırılıyor.

Özel formatıyla gol atan takımın rakip takımdan oyuncu çıkarması ile gerçekleşen maçlarda, 5 kişiden oluşan takımlar mücadele ediyor.

Turnuvada, 16-25 yaş arası futbolculardan oluşan takımlar yarışıyor. Turnuva, Türkiye genelinde Mersin’in de aralarında yer aldığı 15 farklı şehirde düzenleniyor.



Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Brezilya’ya gidecek

40’dan fazla ülkede yapılan turnuvanın Türkiye Finali’nde şampiyon olan takım, Temmuz ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Finali’ne gidecek.

Türkiye şampiyonu, Türkiye’yi temsil edecek ve Neymar Jr Enstitisü’ne karşı oynayacak. Turnuvanın Türkiye Finali, 29 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek.

Müsabakalar, saat 12.00 ve 17.00’de oynanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.