"Red Bull Neymar Jr's Five" için Türkiye elemeleri hafta sonu başlayacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 12:22, Güncelleme: 05.03.2020 - 12:22 2993+ kez okundu.
 

"Red Bull Neymar Jr's Five" için Türkiye elemeleri hafta sonu başlayacak

"Red Bull Neymar Jr's Five" için Türkiye elemeleri hafta sonu başlayacak İSTANBUL (AA) - Brezilyalı futbolcu Neymar'ın ismiyle düzenlenen "Red Bull Neymar Jr's Five" organizasyonunun Türkiye elemeleri bu hafta sonu 3 şehirde başlayacak.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre 5. yılını kutlayan turnuvanın ilk elemeleri 7-8 Mart tarihlerinde Mersin, Kayseri ve Bursa’da gerçekleştirilecek.Geçen 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişinin katıldığı Red Bull Neymar Jr's Five'ın 2020 Türkiye Finali ise 4 Nisan'da yapılacak.Kadın ya da erkek 18-25 yaş aralığındaki herkes "Takımını topla, mahalleyi salla" sloganıyla turnuvaya katılabiliyor. Sokak futbolu heyecanını yaşamak isteyenlerin internette "www.redbullneymarjrsfive.com" adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.Muhabir : Erkan TiryakiYayınlayan : Serdal Kalaycı

"Red Bull Neymar Jr's Five" için Türkiye elemeleri hafta sonu başlayacak

İSTANBUL (AA) - Brezilyalı futbolcu Neymar'ın ismiyle düzenlenen "Red Bull Neymar Jr's Five" organizasyonunun Türkiye elemeleri bu hafta sonu 3 şehirde başlayacak.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre 5. yılını kutlayan turnuvanın ilk elemeleri 7-8 Mart tarihlerinde Mersin, Kayseri ve Bursa’da gerçekleştirilecek.

Geçen 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişinin katıldığı Red Bull Neymar Jr's Five'ın 2020 Türkiye Finali ise 4 Nisan'da yapılacak.

Kadın ya da erkek 18-25 yaş aralığındaki herkes "Takımını topla, mahalleyi salla" sloganıyla turnuvaya katılabiliyor. Sokak futbolu heyecanını yaşamak isteyenlerin internette "www.redbullneymarjrsfive.com" adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Muhabir : Erkan Tiryaki
Yayınlayan : Serdal Kalaycı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.