Goran Bregoviç, Mersin'de hayranlarıyla buluşacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 14:02, Güncelleme: 06.03.2020 - 14:02 3780+ kez okundu.
 

Goran Bregoviç, Mersin'de hayranlarıyla buluşacak

Goran Bregoviç, Mersin'de hayranlarıyla buluşacak MERSİN (AA) - Balkan müziğinin dünyaca ünlü ismi Goran Bregoviç, Mersin'de bu yıl 19. kez düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali'nde sahne alacak.Yaptığı film müzikleri ve şarkılarıyla ün kazanan Bregoviç, 10 Nisan'da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde hayranlarıyla buluşacak.Usta sanatçıya Funeral and Wedding Orkestrası eşlik edecek.Bregoviç, konserde bilinen bestelerinin yanı sıra hafızalara kazınan film müziklerini de seslendirecek.Muhabir : Sezgin PancarYayınlayan : Selma Adabaş

Goran Bregoviç, Mersin'de hayranlarıyla buluşacak

MERSİN (AA) - Balkan müziğinin dünyaca ünlü ismi Goran Bregoviç, Mersin'de bu yıl 19. kez düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali'nde sahne alacak.

Yaptığı film müzikleri ve şarkılarıyla ün kazanan Bregoviç, 10 Nisan'da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde hayranlarıyla buluşacak.

Usta sanatçıya Funeral and Wedding Orkestrası eşlik edecek.

Bregoviç, konserde bilinen bestelerinin yanı sıra hafızalara kazınan film müziklerini de seslendirecek.


Muhabir : Sezgin Pancar
Yayınlayan : Selma Adabaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.