Erdemli Belediyesi’nden Çevre Düzenlemesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 12:15, Güncelleme: 19.06.2020 - 12:15 2426+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi’nden Çevre Düzenlemesi

Erdemli Belediyesi, ilçe sahil bandında yürüyüş yolu yapımı, Talat Göktepe Çamlığı ve Belediye Engelsiz Park Alanı ile ilçe genelinde budama, bakım, onarım gibi birçok alanda çalışmalar yapıyor. Erdemli Belediyesi, Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrasında geçilen kontrollü sosyal hayat dahilinde kullanıma açılan alanlarda; budama, çiçeklendirme, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor. Çalışmaların, Talat Göktepe Çamlığı, Belediye Engelsiz Park alanı ve sahil bandında yapıldı. İlçede yaşayan özel vatandaşlara yönelik oluşturulan Engelsiz Park Alanı, içinde barındırdığı spor aletleri ile toplumun önemli sosyal alanlarından sayılırken, birçok açık hava organizasyonuna ev sahipliği yapan Talat Göktepe Çamlığı ve sahil bandı da ilçenin uğrak noktaları haline geldi. Bu noktalarda yürütülen faaliyetler ile Yeni Kontrollü Hayat kurallarına uygun sosyal alanlar oluşturan Erdemli Belediyesi, çalışmalarını sürdürerek sahil bandında yapımını gerçekleştirdiği 1000 metrelik alanda, 65 yaş üzeri vatandaşların eklem problemleri yaşamaması adına özel bir sistem yerleştiriyor. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun kalan vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, pandemi süresince evinde kalmak zorunda olan ve şu an da kısmi açıdan kontrollü olarak sosyal hayata dahil olan vatandaşların, bu süreçte en az zarara maruz kalmaları adına ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten BaşkanTollu, sahil bandında yapılan yürüyüş yolunun ilçede yaşayan vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.
Erdemli Belediyesi, ilçe sahil bandında yürüyüş yolu yapımı, Talat Göktepe Çamlığı ve Belediye Engelsiz Park Alanı ile ilçe genelinde budama, bakım, onarım gibi birçok alanda çalışmalar yapıyor.

Erdemli Belediyesi, Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrasında geçilen kontrollü sosyal hayat dahilinde kullanıma açılan alanlarda; budama, çiçeklendirme, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor. Çalışmaların, Talat Göktepe Çamlığı, Belediye Engelsiz Park alanı ve sahil bandında yapıldı.

İlçede yaşayan özel vatandaşlara yönelik oluşturulan Engelsiz Park Alanı, içinde barındırdığı spor aletleri ile toplumun önemli sosyal alanlarından sayılırken, birçok açık hava organizasyonuna ev sahipliği yapan Talat Göktepe Çamlığı ve sahil bandı da ilçenin uğrak noktaları haline geldi.



Bu noktalarda yürütülen faaliyetler ile Yeni Kontrollü Hayat kurallarına uygun sosyal alanlar oluşturan Erdemli Belediyesi, çalışmalarını sürdürerek sahil bandında yapımını gerçekleştirdiği 1000 metrelik alanda, 65 yaş üzeri vatandaşların eklem problemleri yaşamaması adına özel bir sistem yerleştiriyor.



Yapılan hizmetlerden oldukça memnun kalan vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.



Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, pandemi süresince evinde kalmak zorunda olan ve şu an da kısmi açıdan kontrollü olarak sosyal hayata dahil olan vatandaşların, bu süreçte en az zarara maruz kalmaları adına ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.



Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten BaşkanTollu, sahil bandında yapılan yürüyüş yolunun ilçede yaşayan vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.