Kozan'da şehitler anısına dev Türk bayrağı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 13:04, Güncelleme: 04.03.2020 - 13:04 3925+ kez okundu.
 

Kozan'da şehitler anısına dev Türk bayrağı

Kozan'da şehitler anısına dev Türk bayrağı ADANA (AA) - Kozan'da, kentin büyük bölümünden görülebilen Çanaklı Tepesi'ndeki bayrak direğinde, 12 metrekarelik dev Türk bayrağı şehitler anısına göndere çekildi.Kozan Belediyesi tarafından, 18 metre uzunluğundaki bayrak direğinde göndere çekilmek üzere 12 metrekarelik Türk bayrağı kullanıldı.Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, Türk bayrağının vatan toprağı ve kendileri için şeref olduğunu belirterek, "O şerefi yaşamak her Türk'ün en büyük görevidir. Başta İdlib şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.Muhabir : Erol KaraoğlanYayınlayan : İbrahim Erikan

Kozan'da şehitler anısına dev Türk bayrağı

ADANA (AA) - Kozan'da, kentin büyük bölümünden görülebilen Çanaklı Tepesi'ndeki bayrak direğinde, 12 metrekarelik dev Türk bayrağı şehitler anısına göndere çekildi.

Kozan Belediyesi tarafından, 18 metre uzunluğundaki bayrak direğinde göndere çekilmek üzere 12 metrekarelik Türk bayrağı kullanıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, Türk bayrağının vatan toprağı ve kendileri için şeref olduğunu belirterek, "O şerefi yaşamak her Türk'ün en büyük görevidir. Başta İdlib şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Muhabir : Erol Karaoğlan
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.