Hükümlü karısını Kovid-19 testi için getirildiği hastaneden firar ettirdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 13:18, Güncelleme: 28.07.2020 - 13:18 3540+ kez okundu.
 

Hükümlü karısını Kovid-19 testi için getirildiği hastaneden firar ettirdi

Hükümlü karısını Kovid-19 testi için getirildiği hastaneden firar ettirdi - Adana'da, minibüsle kaçan hükümlü kadın ve kocasını yakalamak için çalışma başlatıldıADANA (AA) - Adana'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi için cezaevinden hastaneye getirilen karısını firar ettirdiği gerekçesiyle kocası ve hükümlüyü yakalamak için çalışma başlatıldı.İşlediği bir suç nedeniyle Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Songül B. (31), Kovid-19 testi için jandarma ekiplerince Yüreğir Devlet Hastanesine getirildi.Hükümlü kadın, işlemleri için hastane girişinde bekletildiği sırada sırada ekiplerin dalgınlığından faydalanarak dışarıda kendisini bekleyen kocası Onur B'nin (30) kullandığı 34 LGD 65 plakalı minibüse binerek kaçtı.Jandarma ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine çok sayıda polis ekibi firari hükümlü ve kocasını yakalamak için bölgede araştırma başlattı.Yollarda önlem alan polis, çiftin içinde bulunduğu aracı merkez Yüreğir ilçesi Mithat Özsan Bulvarı'nda fark etti.Sürücünün "Dur" ihtarına uymayıp kaçması üzerine ekipler aracı takibe aldı.Araç, bir süre sonra Kışla Mahallesi 4355 Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu.Polis ekipleri, bölgedeki ağaçlık alanda ve yollarda şüpheli gördüğü araçları durdurarak çifti aradı.Firari hükümlü kadın ve kocasının yakalanması için bölgedeki araştırmalar sürüyor.Muhabir : Yusuf KoyunYayınlayan : Murat Aslan

Hükümlü karısını Kovid-19 testi için getirildiği hastaneden firar ettirdi

- Adana'da, minibüsle kaçan hükümlü kadın ve kocasını yakalamak için çalışma başlatıldı

ADANA (AA) - Adana'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi için cezaevinden hastaneye getirilen karısını firar ettirdiği gerekçesiyle kocası ve hükümlüyü yakalamak için çalışma başlatıldı.

İşlediği bir suç nedeniyle Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Songül B. (31), Kovid-19 testi için jandarma ekiplerince Yüreğir Devlet Hastanesine getirildi.

Hükümlü kadın, işlemleri için hastane girişinde bekletildiği sırada sırada ekiplerin dalgınlığından faydalanarak dışarıda kendisini bekleyen kocası Onur B'nin (30) kullandığı 34 LGD 65 plakalı minibüse binerek kaçtı.

Jandarma ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine çok sayıda polis ekibi firari hükümlü ve kocasını yakalamak için bölgede araştırma başlattı.

Yollarda önlem alan polis, çiftin içinde bulunduğu aracı merkez Yüreğir ilçesi Mithat Özsan Bulvarı'nda fark etti.

Sürücünün "Dur" ihtarına uymayıp kaçması üzerine ekipler aracı takibe aldı.

Araç, bir süre sonra Kışla Mahallesi 4355 Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu.

Polis ekipleri, bölgedeki ağaçlık alanda ve yollarda şüpheli gördüğü araçları durdurarak çifti aradı.

Firari hükümlü kadın ve kocasının yakalanması için bölgedeki araştırmalar sürüyor.

Muhabir : Yusuf Koyun
Yayınlayan : Murat Aslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.