İdlib'e çizme ve gıda yardımı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 12:14, Güncelleme: 06.03.2020 - 12:14 3203+ kez okundu.
 

İdlib'e çizme ve gıda yardımı

İdlib'e çizme ve gıda yardımı HATAY (AA) - Suriye'nin İdlib bölgesinde, AFAD ve çeşitli yardım kuruluşlarınca çadırda kalanlara çizme ve gıda malzemesi dağıtıldı. AFAD tarafından temin edilen çizme ve kuru gıda malzemeleri, İdlib kırsalında çadırlarda kalan ailelere ulaştırıldı.Yaklaşık 2 bin kişilik ekmek, kahvaltılık ve hazır çorba gibi yardımlar da Türkiye sınırı yakınlarındaki çadır kamplarda kalanlara dağıtıldı.Muhabir : Erdal TürkoğluYayınlayan : Bekir Nazım Ada

İdlib'e çizme ve gıda yardımı

HATAY (AA) - Suriye'nin İdlib bölgesinde, AFAD ve çeşitli yardım kuruluşlarınca çadırda kalanlara çizme ve gıda malzemesi dağıtıldı.

AFAD tarafından temin edilen çizme ve kuru gıda malzemeleri, İdlib kırsalında çadırlarda kalan ailelere ulaştırıldı.

Yaklaşık 2 bin kişilik ekmek, kahvaltılık ve hazır çorba gibi yardımlar da Türkiye sınırı yakınlarındaki çadır kamplarda kalanlara dağıtıldı.

Muhabir : Erdal Türkoğlu
Yayınlayan : Bekir Nazım Ada

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.