Burdur'da saman balyalarının arasından "Koca Engerek" yılanı çıktı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 19:02, Güncelleme: 04.03.2020 - 19:02 2994+ kez okundu.
 

Burdur'da saman balyalarının arasından "Koca Engerek" yılanı çıktı

Burdur'da saman balyalarının arasından "Koca Engerek" yılanı çıktı - Yılan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünce Şanlıurfa'da doğaya salındıBURDUR (AA) - Burdur'un Gölhisar ilçesine yem için getirilen saman balyaları arasından çıkan "Koca Engerek" yılanı, Şanlıurfa'da doğaya salındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, silajlık yem üretimi faaliyetinde bulunan bir firmanın, Şanlıurfa'dan getirdiği samanlar arasında yılan çıktı.Firma yetkilerince yılan, müdürlük yetkililerine teslim edildi. Yapılan incelemede yılanın "Koca Engerek" türü olduğu tespit edildi. Küçük sürüngen ve memelilerle beslenen, tarım sektörü için faydalı ve koruma altında olan "Koca Engerek" yılanı, müdürlük görevlilerince Şanlıurfa'da doğal yaşamına bırakıldı.Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : İlknur Yurdakul

Burdur'da saman balyalarının arasından "Koca Engerek" yılanı çıktı

- Yılan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünce Şanlıurfa'da doğaya salındı

BURDUR (AA) - Burdur'un Gölhisar ilçesine yem için getirilen saman balyaları arasından çıkan "Koca Engerek" yılanı, Şanlıurfa'da doğaya salındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, silajlık yem üretimi faaliyetinde bulunan bir firmanın, Şanlıurfa'dan getirdiği samanlar arasında yılan çıktı.

Firma yetkilerince yılan, müdürlük yetkililerine teslim edildi. Yapılan incelemede yılanın "Koca Engerek" türü olduğu tespit edildi.

Küçük sürüngen ve memelilerle beslenen, tarım sektörü için faydalı ve koruma altında olan "Koca Engerek" yılanı, müdürlük görevlilerince Şanlıurfa'da doğal yaşamına bırakıldı.

Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : İlknur Yurdakul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.