Mut'ta fidan dağıtımı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 14:04, Güncelleme: 02.03.2020 - 14:04 4392+ kez okundu.
 

Mut'ta fidan dağıtımı

Mut'ta fidan dağıtımı MERSİN (AA) - Mut ilçesinde cami bahçelerinde dikilmek üzere 1000 ıhlamur fidanı dağıtıldı.Kaymakam Muammer Köken, Mut Ziraat Odası'nda düzenlenen törende, ilçedeki bitki çeşitliliğini artırmak amacıyla çeşitli fidanların dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirtti.Daha önce de okul bahçelerine lavanta dikimi gerçekleştirdiklerini anlatan Köken, şimdi de ilçedeki camilerin bahçelerine dikilmek için 1000 ıhlamur fidanını imamlara dağıttıklarını kaydetti.Muhabir : Ahmet GülerYayınlayan : İbrahim Erikan

Mut'ta fidan dağıtımı

MERSİN (AA) - Mut ilçesinde cami bahçelerinde dikilmek üzere 1000 ıhlamur fidanı dağıtıldı.

Kaymakam Muammer Köken, Mut Ziraat Odası'nda düzenlenen törende, ilçedeki bitki çeşitliliğini artırmak amacıyla çeşitli fidanların dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Daha önce de okul bahçelerine lavanta dikimi gerçekleştirdiklerini anlatan Köken, şimdi de ilçedeki camilerin bahçelerine dikilmek için 1000 ıhlamur fidanını imamlara dağıttıklarını kaydetti.

Muhabir : Ahmet Güler
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.