Şehit Uzman Onbaşı Köse için mevlit okutuldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 11:22, Güncelleme: 25.06.2020 - 11:22 3201+ kez okundu.
 

Şehit Uzman Onbaşı Köse için mevlit okutuldu

Şehit Uzman Onbaşı Köse için mevlit okutuldu OSMANİYE (AA) - Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse için memleketi Osmaniye’de mevlit okutuldu. Şehidin Mevlana Mahallesindeki babaevi önünde kurulan taziye çadırında okutulan mevlite, şehit yakınlarının yanı sıra Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Balkaya ve Mehmet Hulusi Akkuş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehit Köse ve tüm şehitler için dua edildi.Mevlit sonrası katılanlara yemek ikram edildi. Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : İsmihan Özgüven

Şehit Uzman Onbaşı Köse için mevlit okutuldu

OSMANİYE (AA) - Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse için memleketi Osmaniye’de mevlit okutuldu.

Şehidin Mevlana Mahallesindeki babaevi önünde kurulan taziye çadırında okutulan mevlite, şehit yakınlarının yanı sıra Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Balkaya ve Mehmet Hulusi Akkuş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehit Köse ve tüm şehitler için dua edildi.

Mevlit sonrası katılanlara yemek ikram edildi.


Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.