Döşemealtı'nda depremde hayatını kaybedenler için ağaç dikildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2020 - 11:44, Güncelleme: 10.02.2020 - 11:44 2569+ kez okundu.
 

Döşemealtı'nda depremde hayatını kaybedenler için ağaç dikildi

Döşemealtı'nda depremde hayatını kaybedenler için ağaç dikildi ANTALYA (AA) - Döşemealtı ilçesinde, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısına 21 turunç ve 20 zeytin ağacı dikildi. Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki 6,8 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitiren 41 kişi için Nebiler Yalınlı Parkı'nda hatıra ormanı oluşturdu. Ormana ilk olarak 21 turunç ve 20 zeytin ağacının dikimi gerçekleştirildi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı açıklamada, depremden hemen sonra ilçe halkının katılımıyla yardım kampanyası başlattıklarını ve toplanan yardımları bölgeye ulaştırdıklarını belirtti. Bununla yetinmek istemediklerini aktaran Genç, "Depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısına ortak olabilmek ve her vatandaşımızın anısına birer zeytin ve turunç ağacı dikmeye karar verdik. Hayatını kaybedenlerin isimleri Döşemealtı'nda yaşayacak." ifadelerini kullandı.Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Levent Kişi

Döşemealtı'nda depremde hayatını kaybedenler için ağaç dikildi

ANTALYA (AA) - Döşemealtı ilçesinde, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısına 21 turunç ve 20 zeytin ağacı dikildi.

Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki 6,8 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitiren 41 kişi için Nebiler Yalınlı Parkı'nda hatıra ormanı oluşturdu.

Ormana ilk olarak 21 turunç ve 20 zeytin ağacının dikimi gerçekleştirildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı açıklamada, depremden hemen sonra ilçe halkının katılımıyla yardım kampanyası başlattıklarını ve toplanan yardımları bölgeye ulaştırdıklarını belirtti.

Bununla yetinmek istemediklerini aktaran Genç, "Depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısına ortak olabilmek ve her vatandaşımızın anısına birer zeytin ve turunç ağacı dikmeye karar verdik. Hayatını kaybedenlerin isimleri Döşemealtı'nda yaşayacak." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.