Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 16:44, Güncelleme: 05.03.2020 - 16:44 3655+ kez okundu.
 

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu ANTALYA (AA) - Antalya'da üniversite öğrencileri, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısında şehit olan Mehmetçikleri anmak için program düzenledi.Antalya AKEV Üniversitesinin Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'ndeki yerleşkesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, öğrenci Onur Ünal arkadaşları adına konuşma yaptı. Serik İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ayhan Aktürk, Türk Silahlı Kuvvetlerinin en iyi şekilde mücadelesini ortaya koyduğunu söyledi.Mücadeleye herkesin desteğiyle devam edeceklerini belirten Aktürk, "34 şehidimizin olduğu gün Serikli gençler karakola gelerek ellerinde av tüfekleriyle 'Bizim de gitmemiz gereken yer varsa gidelim' dedi. 65 yaşındaki Nazmi amcamın da böyle talebinin olması bizi onurlandırdı." dedi.Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül de vatan için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını ifade etti.Programda, katılımcılar Mehmetçik yemini etti.Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Levent Kişi

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

ANTALYA (AA) - Antalya'da üniversite öğrencileri, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısında şehit olan Mehmetçikleri anmak için program düzenledi.

Antalya AKEV Üniversitesinin Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'ndeki yerleşkesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, öğrenci Onur Ünal arkadaşları adına konuşma yaptı.

Serik İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ayhan Aktürk, Türk Silahlı Kuvvetlerinin en iyi şekilde mücadelesini ortaya koyduğunu söyledi.

Mücadeleye herkesin desteğiyle devam edeceklerini belirten Aktürk, "34 şehidimizin olduğu gün Serikli gençler karakola gelerek ellerinde av tüfekleriyle 'Bizim de gitmemiz gereken yer varsa gidelim' dedi. 65 yaşındaki Nazmi amcamın da böyle talebinin olması bizi onurlandırdı." dedi.

Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül de vatan için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını ifade etti.

Programda, katılımcılar Mehmetçik yemini etti.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.