Adana Valisi Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu'yla görüştü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 16:46, Güncelleme: 20.06.2020 - 16:46 3607+ kez okundu.
 

Adana Valisi Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu'yla görüştü

Adana Valisi Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu'yla görüştü ADANA (AA) - Adana Valisi Süleyman Elban, normalleşme süreci kapsamında koronavirüs salgınından korunmak amacıyla il genelinde alınan önlemleri görüşmek, son günlerde pozitif vaka sayısında görülen artışı değerlendirmek ve alınması gereken yeni tedbirleri belirlemek üzere İl Pandemi Kuruluyla bir araya geldi.Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda, Vali Elban'a pandemi sürecinde şimdiye kadar il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Vali Elban, Adana’da gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda elde edilen tüm kazanımların korunması ve il genelindeki son durumun daha da iyiye gitmesi için çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.Muhabir : Eren BozkurtYayınlayan : İsmihan Özgüven

Adana Valisi Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu'yla görüştü

ADANA (AA) - Adana Valisi Süleyman Elban, normalleşme süreci kapsamında koronavirüs salgınından korunmak amacıyla il genelinde alınan önlemleri görüşmek, son günlerde pozitif vaka sayısında görülen artışı değerlendirmek ve alınması gereken yeni tedbirleri belirlemek üzere İl Pandemi Kuruluyla bir araya geldi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda, Vali Elban'a pandemi sürecinde şimdiye kadar il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Vali Elban, Adana’da gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda elde edilen tüm kazanımların korunması ve il genelindeki son durumun daha da iyiye gitmesi için çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Muhabir : Eren Bozkurt
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.