Osmaniye'de Muhasebeciler Haftası etkinlikleri

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 14:42, Güncelleme: 03.03.2020 - 14:42 3527+ kez okundu.
 

Osmaniye'de Muhasebeciler Haftası etkinlikleri

Osmaniye'de Muhasebeciler Haftası etkinlikleri OSMANİYE (AA) - Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seydi Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebe Haftası dolayısıyla Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti. Vali Coşkun ziyarette, Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında Gürsoy’dan bilgi aldı. Muhasebe haftasını kutlayan Coşkun, "İlimizin ticari hayatına yaptıkları katkılardan dolayı Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına teşekkür ediyor, tüm muhasebeci ve mali müşavirlerimizin haftasını tebrik ediyorum." dedi. Ziyaret sonunda Vali Coşkun’a çiçek takdim edildi.Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : İbrahim Erikan

Osmaniye'de Muhasebeciler Haftası etkinlikleri

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seydi Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebe Haftası dolayısıyla Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Vali Coşkun ziyarette, Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında Gürsoy’dan bilgi aldı.

Muhasebe haftasını kutlayan Coşkun, "İlimizin ticari hayatına yaptıkları katkılardan dolayı Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına teşekkür ediyor, tüm muhasebeci ve mali müşavirlerimizin haftasını tebrik ediyorum." dedi.

Ziyaret sonunda Vali Coşkun’a çiçek takdim edildi.

Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.