Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişiklik

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 13:20, Güncelleme: 23.06.2020 - 13:20 2863+ kez okundu.
 

Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişiklik

Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişiklik MERSİN (AA) - Mersin'de bir grup avukat, Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere tepki amacıyla Ankara'ya yürüyen bazı baro başkanlarına destek için eylem yaptı. Adliye önünde toplanan grup adına konuşan Mersin Barosu Genel Sekreteri Adnan Günbay, "Ankara’ya doğru yürüyüş yapan baro başkanları savunmanın, avukatların temsilcileridir. Hepsi de bulundukları illerde seçimle göreve gelmişlerdir. Diğer illerdeki meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde bulunarak, çıkılan bu yolda sonuna kadar azim ve kararlılıkla mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.Grup, açıklamanın ardından adliye bahçesinde oturma eylemi yapıktan sonra dağıldı.Muhabir : Sezgin PancarYayınlayan : İbrahim Erikan

Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişiklik

MERSİN (AA) - Mersin'de bir grup avukat, Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere tepki amacıyla Ankara'ya yürüyen bazı baro başkanlarına destek için eylem yaptı.

Adliye önünde toplanan grup adına konuşan Mersin Barosu Genel Sekreteri Adnan Günbay, "Ankara’ya doğru yürüyüş yapan baro başkanları savunmanın, avukatların temsilcileridir. Hepsi de bulundukları illerde seçimle göreve gelmişlerdir. Diğer illerdeki meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde bulunarak, çıkılan bu yolda sonuna kadar azim ve kararlılıkla mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.

Grup, açıklamanın ardından adliye bahçesinde oturma eylemi yapıktan sonra dağıldı.

Muhabir : Sezgin Pancar
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.