Silifke Başkanvekili Altunok'tan vatandaşlara "maske" uyarısı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 11:30, Güncelleme: 23.06.2020 - 11:30 3570+ kez okundu.
 

Silifke Başkanvekili Altunok'tan vatandaşlara "maske" uyarısı

Silifke Başkanvekili Altunok'tan vatandaşlara "maske" uyarısı MERSİN (AA) - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla başlatılan maske takma zorunluluğunun ilçe genelinde başladığını, maske takmayanlara da 900 lira para cezası uygulanacağını belirtti.Altunok yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin vatandaşa ve esnafa maske takması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılar yaptığını kaydetti. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirlenen kurallara uymasını isteyen Altunok, "Bu virüsle mücadele kapsamında, maske kullanımının önemini hepimiz biliyoruz. Bizler sizler için varız. Sizlerin sağlığı için çalışmaya, var gücümüzle devam edeceğiz. Maskeni tak sağlıkla kal." ifadelerini kullandı. Muhabir : Burcu KayaYayınlayan : İsmihan Özgüven

Silifke Başkanvekili Altunok'tan vatandaşlara "maske" uyarısı

MERSİN (AA) - Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla başlatılan maske takma zorunluluğunun ilçe genelinde başladığını, maske takmayanlara da 900 lira para cezası uygulanacağını belirtti.

Altunok yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin vatandaşa ve esnafa maske takması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılar yaptığını kaydetti.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirlenen kurallara uymasını isteyen Altunok, "Bu virüsle mücadele kapsamında, maske kullanımının önemini hepimiz biliyoruz. Bizler sizler için varız. Sizlerin sağlığı için çalışmaya, var gücümüzle devam edeceğiz. Maskeni tak sağlıkla kal." ifadelerini kullandı.


Muhabir : Burcu Kaya
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.