Osmaniye’de imam hatip lisesinde deprem ve acil durum tatbikatı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 11:44, Güncelleme: 06.03.2020 - 11:44 3076+ kez okundu.
 

Osmaniye’de imam hatip lisesinde deprem ve acil durum tatbikatı

Osmaniye’de imam hatip lisesinde deprem ve acil durum tatbikatı OSMANİYE (AA) - Osmaniye Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinde, deprem ve acil durum tatbikatı yapıldı. Tatbikatta senaryo gereği, arama kurtarma ekibi, okulun çatısında mahsur kalan yaralıyı ip kullanarak sedyeyle aşağıya indirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, burada yaptığı açıklamada, depremin ülkenin doğal bir gerçeği olduğunu belirtti. Depremde ve acil durumlarda oluşması muhtemel zararları en aza indirgemenin önemli olduğunu ifade eden Albak, "Deprem anında ve sonrasında neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi sahibi olmak maksadıyla düzenlediğimiz bu deprem ve tahliye tatbikatı önem arz ediyor." dedi.Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : İsmihan Özgüven

Osmaniye’de imam hatip lisesinde deprem ve acil durum tatbikatı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinde, deprem ve acil durum tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta senaryo gereği, arama kurtarma ekibi, okulun çatısında mahsur kalan yaralıyı ip kullanarak sedyeyle aşağıya indirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, burada yaptığı açıklamada, depremin ülkenin doğal bir gerçeği olduğunu belirtti.

Depremde ve acil durumlarda oluşması muhtemel zararları en aza indirgemenin önemli olduğunu ifade eden Albak, "Deprem anında ve sonrasında neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi sahibi olmak maksadıyla düzenlediğimiz bu deprem ve tahliye tatbikatı önem arz ediyor." dedi.

Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.