Kahramanmaraş Valisi Coşkun, siyam ikizlerini misafir etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2020 - 11:56, Güncelleme: 20.06.2020 - 11:56 3152+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş Valisi Coşkun, siyam ikizlerini misafir etti

Kahramanmaraş Valisi Coşkun, siyam ikizlerini misafir etti KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe Tanrıkulu'nu misafir etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Coşkun, makamında ağırladığı siyam ikizleri Tanrıkulu kardeşlerle bir süre sohbet etti.Siyam ikizleri, Vali Coşkun'a, aldıkları eğitimler hakkında bilgi vererek, gelecek planlarını anlattı.Vali Coşkun da kardeşlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Ayşe ve Sema Tanrıkulu'na eğitimleri konusunda gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini belirten Coşkun, gelecek günlerde de uygun bir zamanda kardeşlere ev ziyaretinde bulunacağını ifade etti.Muhabir : İsmail Hakkı DemirYayınlayan : Esra Altınmakas

Kahramanmaraş Valisi Coşkun, siyam ikizlerini misafir etti

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe Tanrıkulu'nu misafir etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Coşkun, makamında ağırladığı siyam ikizleri Tanrıkulu kardeşlerle bir süre sohbet etti.

Siyam ikizleri, Vali Coşkun'a, aldıkları eğitimler hakkında bilgi vererek, gelecek planlarını anlattı.

Vali Coşkun da kardeşlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayşe ve Sema Tanrıkulu'na eğitimleri konusunda gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini belirten Coşkun, gelecek günlerde de uygun bir zamanda kardeşlere ev ziyaretinde bulunacağını ifade etti.


Muhabir : İsmail Hakkı Demir
Yayınlayan : Esra Altınmakas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.