Hatay ve Suriye'de ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda yardımı yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 13:06, Güncelleme: 25.06.2020 - 13:06 3272+ kez okundu.
 

Hatay ve Suriye'de ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda yardımı yapıldı

Hatay ve Suriye'de ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda yardımı yapıldı HATAY (AA) - Gıda Kurtarma ve Hatay Yardımlaşma derneklerince, Kırıkhan ilçesinde ve Suriye'deki kamplarda yaşayan ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda kolisi dağıtıldı.Hatay Yardımlaşma Derneği Başkanı Rahmi Vardı, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.Gıda Kurtarma Derneği'nin desteğiyle gönderilen gıda kolilerini, Türk ve Suriyeli ailelere ulaştırdıklarını anlatan Vardı, "Kırıkhan ilçemizdeki Türk ailelere ve Afrin'deki çadır kamplarda yaşayan Suriyelilere 650 gıda kolisi dağıttık. Dağıtımlar salgın süreci nedeniyle Kırıkhan'da muhtarlar aracılığıyla Suriye'de de AFAD koordinesinde gerçekleşti." ifadelerini kullandı.Vardı, dernek olarak yardımlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.Muhabir : Hüseyin YıldızYayınlayan : Zübeyde Balcı

Hatay ve Suriye'de ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda yardımı yapıldı

HATAY (AA) - Gıda Kurtarma ve Hatay Yardımlaşma derneklerince, Kırıkhan ilçesinde ve Suriye'deki kamplarda yaşayan ihtiyaç sahibi 650 aileye gıda kolisi dağıtıldı.

Hatay Yardımlaşma Derneği Başkanı Rahmi Vardı, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Gıda Kurtarma Derneği'nin desteğiyle gönderilen gıda kolilerini, Türk ve Suriyeli ailelere ulaştırdıklarını anlatan Vardı, "Kırıkhan ilçemizdeki Türk ailelere ve Afrin'deki çadır kamplarda yaşayan Suriyelilere 650 gıda kolisi dağıttık. Dağıtımlar salgın süreci nedeniyle Kırıkhan'da muhtarlar aracılığıyla Suriye'de de AFAD koordinesinde gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Vardı, dernek olarak yardımlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir : Hüseyin Yıldız
Yayınlayan : Zübeyde Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.