Antalya'da kasten yangın çıkarıldığı iddia edilen evdeki alevleri itfaiye söndürdü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2020 - 19:02, Güncelleme: 21.06.2020 - 19:02 2760+ kez okundu.
 

Antalya'da kasten yangın çıkarıldığı iddia edilen evdeki alevleri itfaiye söndürdü

Antalya'da kasten yangın çıkarıldığı iddia edilen evdeki alevleri itfaiye söndürdü ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşadığı evde kasten yangın çıkardığı iddia edilen kişi, polis merkezine götürüldü.Temel Eğitim Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katındaki dairede, şüpheli F.G'nin (35) tartıştığı eşi ile çocuklarını evden uzaklaştırıp, kapıyı kilitleyerek yaşadığı evi ateşe verdiği ihbarı, ekipleri hareketlendirdi.İtfaiye ve polis ekipleri, kapıyı kırıp yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında, evin bir odasındaki eşyalar kullanılamaz hale geldi.Şüpheli F.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Muhabir : Mehmet ÇakmakYayınlayan : Murat Kaban

Antalya'da kasten yangın çıkarıldığı iddia edilen evdeki alevleri itfaiye söndürdü

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşadığı evde kasten yangın çıkardığı iddia edilen kişi, polis merkezine götürüldü.

Temel Eğitim Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katındaki dairede, şüpheli F.G'nin (35) tartıştığı eşi ile çocuklarını evden uzaklaştırıp, kapıyı kilitleyerek yaşadığı evi ateşe verdiği ihbarı, ekipleri hareketlendirdi.

İtfaiye ve polis ekipleri, kapıyı kırıp yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında, evin bir odasındaki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Şüpheli F.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Muhabir : Mehmet Çakmak
Yayınlayan : Murat Kaban

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.