Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 17:34, Güncelleme: 27.02.2020 - 17:34 3472+ kez okundu.
 

Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı

Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı ADANA (AA) - Kozan'da, vefatının 9. yılında eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan için anma programı düzenlendi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, partisi tarafından ilçede düzenlenen konferansta, merhum Erbakan'ın siyasi hayatı hakkında bilgi verdi.Erbakan'ın bu hafta içinde "üretim, kalkınma ve adil paylaşım" temasıyla anılacağını ifade eden Asiltürk, "Erbakan Hoca'mızın üzerinde durduğu konu, milletin refah düzeyinin yükselmesi, kalkınması ve kendi ayakları üzerinde durup kimseye muhtaç olmayacak şekilde adil paylaşımı sağlamasıdır." dedi.Muhabir : Erol KaraoğlanYayınlayan : İbrahim Erikan

Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı

ADANA (AA) - Kozan'da, vefatının 9. yılında eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan için anma programı düzenlendi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, partisi tarafından ilçede düzenlenen konferansta, merhum Erbakan'ın siyasi hayatı hakkında bilgi verdi.

Erbakan'ın bu hafta içinde "üretim, kalkınma ve adil paylaşım" temasıyla anılacağını ifade eden Asiltürk, "Erbakan Hoca'mızın üzerinde durduğu konu, milletin refah düzeyinin yükselmesi, kalkınması ve kendi ayakları üzerinde durup kimseye muhtaç olmayacak şekilde adil paylaşımı sağlamasıdır." dedi.

Muhabir : Erol Karaoğlan
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.