Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü İnci'den veda mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2020 - 15:38, Güncelleme: 21.06.2020 - 15:38 2654+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü İnci'den veda mesajı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü İnci'den veda mesajı KAHRAMANMARAŞ (AA) - Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Adana İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, veda mesajı yayımladı. İnci, 29 Ekim 2016 tarihinde Kahramanmaraş'ta göreve başladığını ve yaklaşık 4 yıllık görev süresince kentin huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.Devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu unutmadan devlete sadakatle hizmet ettiklerini kaydeden İnci, şunları kaydetti:"Her daim halkın içinde halkımızdan biri olmaya gayret gösterdik. Bu gayretimizin karşılığını Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bize olan teveccühü ile aldık. Her daim desteklerini yanımda hissettiğim siz değerli dostlarıma müteşekkirim. Hizmet etmekten mutluluk duyduğum sizlere bugün veda ederken Türk polis teşkilatı, şahsım ve ailem adına sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu bir ömür geçirmenizi temenni ederim. Hakkım sizlere helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz."Muhabir : Ömer Faruk SalmanYayınlayan : Volkan Kaşik

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü İnci'den veda mesajı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Adana İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, veda mesajı yayımladı.

İnci, 29 Ekim 2016 tarihinde Kahramanmaraş'ta göreve başladığını ve yaklaşık 4 yıllık görev süresince kentin huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.

Devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu unutmadan devlete sadakatle hizmet ettiklerini kaydeden İnci, şunları kaydetti:

"Her daim halkın içinde halkımızdan biri olmaya gayret gösterdik. Bu gayretimizin karşılığını Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bize olan teveccühü ile aldık. Her daim desteklerini yanımda hissettiğim siz değerli dostlarıma müteşekkirim. Hizmet etmekten mutluluk duyduğum sizlere bugün veda ederken Türk polis teşkilatı, şahsım ve ailem adına sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu bir ömür geçirmenizi temenni ederim. Hakkım sizlere helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz."

Muhabir : Ömer Faruk Salman
Yayınlayan : Volkan Kaşik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.