Mülteciler Otogarlara Akın Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 02.03.2020 - 15:11 3414+ kez okundu.
 

Mülteciler Otogarlara Akın Etti

Suriye'nin İdlip şehrinde 34 şehit vermemizin hemen ardından sınırlardan Avrupa'ya gidecek mültecilere izin verileceğinin açıklanmasıyla birlikte ülkenin çeşitli bölgelerindeki mülteciler Avrupa’ya gitmek için harekete geçti. Yunanistan ve Bulgaristan’a gidip oradan Avrupa’ya geçme hayali kuran mülteciler bugün de bulundukları yerlerdeki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. BEKLEYİŞ SÜRÜYOR Suriyeli, Cezayirli, Faslı ve Afganistanlı mülteciler Avrupa’ya ulaşmak için sabahın ilk saatlerinden itibaren otogarda bekleyişlerini sürdürdü. Otogarda mülteci yoğunluğu Mülteciler oluşan yoğunluktan dolayı Edirne araçlarına binebilmek için otobüs firmalarının bekleme salonlarında yerlerde oturarak bekledi. Çoğunluğu çocuklu ailelerden oluşan mülteciler otobüs biletlerini aldıktan sonra Avrupa ülkelerine gitme hayaliyle Edirne’ye doğru yola çıktı.
Suriye'nin İdlip şehrinde 34 şehit vermemizin hemen ardından sınırlardan Avrupa'ya gidecek mültecilere izin verileceğinin açıklanmasıyla birlikte ülkenin çeşitli bölgelerindeki mülteciler Avrupa’ya gitmek için harekete geçti.

Yunanistan ve Bulgaristan’a gidip oradan Avrupa’ya geçme hayali kuran mülteciler bugün de bulundukları yerlerdeki otogarlarda yoğunluk oluşturdu.

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Suriyeli, Cezayirli, Faslı ve Afganistanlı mülteciler Avrupa’ya ulaşmak için sabahın ilk saatlerinden itibaren otogarda bekleyişlerini sürdürdü.

Otogarda mülteci yoğunluğu

Mülteciler oluşan yoğunluktan dolayı Edirne araçlarına binebilmek için otobüs firmalarının bekleme salonlarında yerlerde oturarak bekledi.

Çoğunluğu çocuklu ailelerden oluşan mülteciler otobüs biletlerini aldıktan sonra Avrupa ülkelerine gitme hayaliyle Edirne’ye doğru yola çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.