Karataş Belediye Başkanı Topuz, aile traktörüyle ilaçlama yapıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 10:26, Güncelleme: 25.06.2020 - 10:26 2956+ kez okundu.
 

Karataş Belediye Başkanı Topuz, aile traktörüyle ilaçlama yapıyor

Karataş Belediye Başkanı Topuz, aile traktörüyle ilaçlama yapıyor ADANA (AA) - Adana'da, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ailesine ait traktör ve fan makinesiyle sokak sokak dolaştığı ilçede sivrisineklere karşı ilaçlama yapıyor.Topuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.Karataş'ın 43 mahallesi ile 23 bin 678 nüfusa sahip olduğunu ifade eden Topuz, yaz aylarıyla bu sayının 150-200 bine ulaştığını aktardı.Son zamanlarda vatandaşlardan sivrisinekle ilgili çok fazla şikayet aldıklarını vurgulayan Topuz, ailesine ait traktör ve fan makinesini kullanarak, ilaçlama yaptığını ifade etti.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede de traktör ve fan makinesini dezenfeksiyon çalışmalarında kullandıklarını anlatan Topuz, "Vatandaşlarımızdan sivrisinekle ilgili gelen şikayetler neticesinde, çocukların bundan çok fazla mağdur olduğunu görünce böyle bir işe başladık. Vatandaşımızın hizmetindeyiz, imkanlarımız ölçüsünde hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.Muhabir : İsmihan ÖzgüvenYayınlayan : Zübeyde Balcı

Karataş Belediye Başkanı Topuz, aile traktörüyle ilaçlama yapıyor

ADANA (AA) - Adana'da, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ailesine ait traktör ve fan makinesiyle sokak sokak dolaştığı ilçede sivrisineklere karşı ilaçlama yapıyor.

Topuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.

Karataş'ın 43 mahallesi ile 23 bin 678 nüfusa sahip olduğunu ifade eden Topuz, yaz aylarıyla bu sayının 150-200 bine ulaştığını aktardı.

Son zamanlarda vatandaşlardan sivrisinekle ilgili çok fazla şikayet aldıklarını vurgulayan Topuz, ailesine ait traktör ve fan makinesini kullanarak, ilaçlama yaptığını ifade etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede de traktör ve fan makinesini dezenfeksiyon çalışmalarında kullandıklarını anlatan Topuz, "Vatandaşlarımızdan sivrisinekle ilgili gelen şikayetler neticesinde, çocukların bundan çok fazla mağdur olduğunu görünce böyle bir işe başladık. Vatandaşımızın hizmetindeyiz, imkanlarımız ölçüsünde hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Muhabir : İsmihan Özgüven
Yayınlayan : Zübeyde Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.