Burdur'da Millet Kıraathanesi için çalışmalar devam ediyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 18:18, Güncelleme: 04.03.2020 - 18:18 3554+ kez okundu.
 

Burdur'da Millet Kıraathanesi için çalışmalar devam ediyor

Burdur'da Millet Kıraathanesi için çalışmalar devam ediyor BURDUR (AA) - Burdur'da, Millet Kıraathanesi'ni hayata geçirmek için çalışmaların devam ettiği bildirildi. AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'un yaptığı ortak yazılı açıklamada, Millet Kıraathanesi için yer tahsisinin yapıldığı belirtildi.Açıklamada, mülkiyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Bağlar Mahallesi'ndeki binanın, Burdur İl Özel İdaresince 10 yıllığına "Millet Kıraathanesi" olarak kullanılması için tahsis edildiği aktarıldı. Tahsis edilen alanda projelendirme çalışmalarının tamamlandığı vurgulanan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünün onayı ile Burdur Millet Kıraathanesi'nin Burdur İl Halk Kütüphanesi'ne bağlı hizmet vermesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : Hüseyin Gazi Kaykı

Burdur'da Millet Kıraathanesi için çalışmalar devam ediyor

BURDUR (AA) - Burdur'da, Millet Kıraathanesi'ni hayata geçirmek için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'un yaptığı ortak yazılı açıklamada, Millet Kıraathanesi için yer tahsisinin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, mülkiyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Bağlar Mahallesi'ndeki binanın, Burdur İl Özel İdaresince 10 yıllığına "Millet Kıraathanesi" olarak kullanılması için tahsis edildiği aktarıldı.

Tahsis edilen alanda projelendirme çalışmalarının tamamlandığı vurgulanan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünün onayı ile Burdur Millet Kıraathanesi'nin Burdur İl Halk Kütüphanesi'ne bağlı hizmet vermesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : Hüseyin Gazi Kaykı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.