Serik'te "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 16:40, Güncelleme: 27.02.2020 - 16:40 2677+ kez okundu.
 

Serik'te "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri

Serik'te "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri ANTALYA (AA) - Serik ilçesinde Antalya Valiliği tarafından "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğinde Serik Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, katılımcılara ilk yardım, trafik kuralları ve yangın söndürme konularında eğitim verildi.Seminerler sayesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan trafik denetimlerin yanı sıra Antalya Valiliği tarafından taksi ve turizm şoförlerinin eğitimine yönelik başlatılan çalışmalar sonucunda, turizm araçlarının karıştığı trafik kazalarında önceki yıllara göre önemli ölçüde düşüş sağlandığı belirtildi. Antalya'ya gelen turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği kent merkezi, Alanya, Kemer, Manavgat ve Serik ilçelerindeki tüm taksi şoförüne benzer eğitim verilmesinin planlandığı kaydedildi.Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Levent Kişi

Serik'te "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri

ANTALYA (AA) - Serik ilçesinde Antalya Valiliği tarafından "Turizmde Yol Güvenliği Eğitimi" semineri düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğinde Serik Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, katılımcılara ilk yardım, trafik kuralları ve yangın söndürme konularında eğitim verildi.

Seminerler sayesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan trafik denetimlerin yanı sıra Antalya Valiliği tarafından taksi ve turizm şoförlerinin eğitimine yönelik başlatılan çalışmalar sonucunda, turizm araçlarının karıştığı trafik kazalarında önceki yıllara göre önemli ölçüde düşüş sağlandığı belirtildi.

Antalya'ya gelen turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği kent merkezi, Alanya, Kemer, Manavgat ve Serik ilçelerindeki tüm taksi şoförüne benzer eğitim verilmesinin planlandığı kaydedildi.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.