Mersin 9 yıl 4 ay 15 Gün Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2020 - 10:32, Güncelleme: 22.06.2020 - 10:32 2963+ kez okundu.
 

Mersin 9 yıl 4 ay 15 Gün Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen çalışmalarda; Demirtaş mahallesi 77121 sok. üzerinde bir ikamette uyuşturucu madde olduğu bilgisinin alınması üzerine,  söz konusu adrese yapılan operasyonda 40 kök hint keneviri, 9 gram kubar esrar, 60 gram kurutulmuş hint keneviri, 9 adet çeşitli ebatlarda tabanca fişeği ve bir adet esrar içiminde kullanılan düzenek elde edildi.  Şüpheli E.Ç ifadesi alındıktan sonra Savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.  Turunçlu mahallesi 78039 sok. üzerinde bulunan bir ikamette sahte içki üretimi yapıldığına dair bilgi elde edilmesi üzerine bahse konu adrese yapılan operasyonda 15 litre etil alkol, 15 litre rakı, 5 litre viski, 5 litre boğma rakı, 1 adet 45mg cin aroma kiti, 1 adet 30 mg tekila aroma kiti, 1 adet 40 mg anason yağ kiti, 1 adet alkol durulama kiti, 3 adet 45 mg jack daniels viski aroma kiti, 1 adet 100 mg anason yağı, bir adet kapak kapatma aparatı, 1 adet alkol ölçüm aparatı, 52 adet ibaresiz metal kapak, 4 adet 3 mg alkol ölçme pompası elde edilerek, olay ile ilgili H.Ö ve A.Ö isimli şahıslar adli mercilere sevk edildi.  Mevlana mahallesi 101137 sok. üzerinde meydana gelen meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olay yerinden kaçmaya çalışan S.P isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında müştekiye ait cüzdan, kimlik ve 30 TL le geçirildi. Şüpheli S.P çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  Aranan şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalarda; Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.P isimli şahıs ile Çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.  İlçemiz genelinde faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Kasten Yaralama, Huzur ve Sükunu Bozma, Güveni Kötüye Kullanama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, Kişisel Verilerin Kaydedilmesi, Evden Hırsızlık, İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Kasten Yaralama-Tehdit ve Tehdit-Hakaret suçlarından toplamda 12 F.M olay aydınlatıldı. 
Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen çalışmalarda; Demirtaş mahallesi 77121 sok. üzerinde bir ikamette uyuşturucu madde olduğu bilgisinin alınması üzerine,  söz konusu adrese yapılan operasyonda 40 kök hint keneviri, 9 gram kubar esrar, 60 gram kurutulmuş hint keneviri, 9 adet çeşitli ebatlarda tabanca fişeği ve bir adet esrar içiminde kullanılan düzenek elde edildi.  Şüpheli E.Ç ifadesi alındıktan sonra Savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. 

Turunçlu mahallesi 78039 sok. üzerinde bulunan bir ikamette sahte içki üretimi yapıldığına dair bilgi elde edilmesi üzerine bahse konu adrese yapılan operasyonda 15 litre etil alkol, 15 litre rakı, 5 litre viski, 5 litre boğma rakı, 1 adet 45mg cin aroma kiti, 1 adet 30 mg tekila aroma kiti, 1 adet 40 mg anason yağ kiti, 1 adet alkol durulama kiti, 3 adet 45 mg jack daniels viski aroma kiti, 1 adet 100 mg anason yağı, bir adet kapak kapatma aparatı, 1 adet alkol ölçüm aparatı, 52 adet ibaresiz metal kapak, 4 adet 3 mg alkol ölçme pompası elde edilerek, olay ile ilgili H.Ö ve A.Ö isimli şahıslar adli mercilere sevk edildi. 

Mevlana mahallesi 101137 sok. üzerinde meydana gelen meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olay yerinden kaçmaya çalışan S.P isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında müştekiye ait cüzdan, kimlik ve 30 TL le geçirildi. Şüpheli S.P çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Aranan şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalarda;

Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.P isimli şahıs ile Çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi. 

İlçemiz genelinde faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Kasten Yaralama, Huzur ve Sükunu Bozma, Güveni Kötüye Kullanama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, Kişisel Verilerin Kaydedilmesi, Evden Hırsızlık, İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Kasten Yaralama-Tehdit ve Tehdit-Hakaret suçlarından toplamda 12 F.M olay aydınlatıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.