Suriye sınırındaki kırmızı beyaza boyanan okul Türk bayraklarıyla donatıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 15:22, Güncelleme: 06.03.2020 - 15:22 4033+ kez okundu.
 

Suriye sınırındaki kırmızı beyaza boyanan okul Türk bayraklarıyla donatıldı

Suriye sınırındaki kırmızı beyaza boyanan okul Türk bayraklarıyla donatıldı HATAY (AA) - Hatay'ın, Suriye'ye komşu ilçesi Kırıkhan'daki bir ilkokul, öğretmenler ve vatandaşlar tarafından Türk bayrağının renklerine boyandı.Gölbaşı Mahallesi'ndeki Gölbaşı İskan İlkokulu, toplanan bağışlarla kırmızı beyaz renge boyandı, okulun bahçesi ve duvarlarına da Türk bayrağı motifleri işlendi.Öğrenciler de yan yana geldikleri koreografide, İdlib'de görev yapan Mehmetçik için Türk Silahlı Kuvvetlerinin kısaltması olan "TSK" yazısını oluşturdu.Okul Müdürü İrfan Türk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınıra çok yakın olduğu için Türk askerinin sık sık okulun çevresinden geçtiğini belirterek Mehmetçiğe manevi olarak destek vermeyi hedeflediklerini söyledi.Muhabir : Hüseyin YıldızYayınlayan : Kamuran Akkuş

Suriye sınırındaki kırmızı beyaza boyanan okul Türk bayraklarıyla donatıldı

HATAY (AA) - Hatay'ın, Suriye'ye komşu ilçesi Kırıkhan'daki bir ilkokul, öğretmenler ve vatandaşlar tarafından Türk bayrağının renklerine boyandı.

Gölbaşı Mahallesi'ndeki Gölbaşı İskan İlkokulu, toplanan bağışlarla kırmızı beyaz renge boyandı, okulun bahçesi ve duvarlarına da Türk bayrağı motifleri işlendi.

Öğrenciler de yan yana geldikleri koreografide, İdlib'de görev yapan Mehmetçik için Türk Silahlı Kuvvetlerinin kısaltması olan "TSK" yazısını oluşturdu.

Okul Müdürü İrfan Türk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınıra çok yakın olduğu için Türk askerinin sık sık okulun çevresinden geçtiğini belirterek Mehmetçiğe manevi olarak destek vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Muhabir : Hüseyin Yıldız
Yayınlayan : Kamuran Akkuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.