Hatay'da FETÖ/PDY'nin "gaybubet evleri"ne operasyon: 7 gözaltı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2020 - 14:32, Güncelleme: 25.06.2020 - 14:32 3159+ kez okundu.
 

Hatay'da FETÖ/PDY'nin "gaybubet evleri"ne operasyon: 7 gözaltı

Hatay'da FETÖ/PDY'nin "gaybubet evleri"ne operasyon: 7 gözaltı HATAY (AA) - Hatay'da, FETÖ/PDY'nin "gaybubet evi" olarak bilinen hücre evlerine yönelik operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Hassa ve İskenderun ilçelerinde FETÖ/PDY üyelerinin saklandıkları hücre evlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.Adreslerde, çok sayıda telefon, bilgisayar, flaş ve harici bellek ele geçirildi.Muhabir : Lale Köklü KaragözYayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Hatay'da FETÖ/PDY'nin "gaybubet evleri"ne operasyon: 7 gözaltı

HATAY (AA) - Hatay'da, FETÖ/PDY'nin "gaybubet evi" olarak bilinen hücre evlerine yönelik operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Hassa ve İskenderun ilçelerinde FETÖ/PDY üyelerinin saklandıkları hücre evlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde, çok sayıda telefon, bilgisayar, flaş ve harici bellek ele geçirildi.

Muhabir : Lale Köklü Karagöz
Yayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.