Anasınıfı Öğrencileri Büyükşehir’in Proje Uygulama Ofisi’ni Ziyaret Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 17:13, Güncelleme: 04.03.2020 - 17:13 2959+ kez okundu.
 

Anasınıfı Öğrencileri Büyükşehir’in Proje Uygulama Ofisi’ni Ziyaret Etti

Şevket Pozcu Anaokulu “Mavi Boncuklar” sınıfı öğretmen ve öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Park Proje Uygulama Ofisi’ni ziyaret etti. Anaokulu’nun ‘Farklı Meslek Grupları Öğrenim Eğitimi’ kapsamında gerçekleştirilen gezide öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy da eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Büyükşehir yetkilileri öğrencilere Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Park Proje Uygulama Ofisi’ni ve Kültür Parkı gezdirdi. Gezi sırasında öğrencilere bitki dikimi, bitkinin nasıl yetiştirileceği, bakımının nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler verildi. Öğrenciler sonrasında Kültür Park’ta farklı noktalara toplam 250 adet menekşe dikimi gerçekleştirdi.

Şevket Pozcu Anaokulu “Mavi Boncuklar” sınıfı öğretmen ve öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Park Proje Uygulama Ofisi’ni ziyaret etti.

Anaokulu’nun ‘Farklı Meslek Grupları Öğrenim Eğitimi’ kapsamında gerçekleştirilen gezide öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy da eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Büyükşehir yetkilileri öğrencilere Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Park Proje Uygulama Ofisi’ni ve Kültür Parkı gezdirdi.

Gezi sırasında öğrencilere bitki dikimi, bitkinin nasıl yetiştirileceği, bakımının nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler verildi.

Öğrenciler sonrasında Kültür Park’ta farklı noktalara toplam 250 adet menekşe dikimi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.